web templates free download


A.P.O.K.

atelje za poslikavo in oblikovanje keramike


NAREDI SI SAM 

Ljubiteljem gline in namizne keramike ponujamo vse kar boste potrebovali za samostojno ustvarjanje. Brez vstopnine. Brez rezervacij. Brez časovne omejitve. Pridite kadar želite in se posvetite lastnim željam ter izzivom.

Poslikava

poslikava pripravljenih produktov

Po želji dekorirajte svoj izbrani izdelek, na voljo je vse kar boste potrebovali. Izdelke bomo poglazirali s transparentno glazura in vaše najnovejše mojstrovine bodo v 2-3 dneh pripravljene za uporabo ter primerne za postrežbo hrane in pijač.

Oblikovanje

ročno oblikovanje sveže gline

Sami si oblikujte svoj željeni izdelke, ki ga boste lahko takoj tudi pobarvali. Ko bo posušen ga bomo odžgali in na vašo željo izvedli tudi glaziranje in glazurno žganje, da bo izdelek primer za postrežbo hrane in vsakodnevno uporabo. 

Lončarjenje

oblikujte na lončarskem vretenu

Sedite za lončarsko vreteno in se prepustite čarom in izzivom lončarjenja. Po končanem oblikovanju lahko izdelke pobarvate z engobami, nakar bomo vse skupaj skrbno posušili in odžgali. Po želji lahko sledi tudi glaziranje in drugo žganje izdelkov.

ORGANIZIRANI DOGODKI

Ob prijetnem vzdušju potekajo organizirani ustvarjlani dogodki, ki so prilagojeni obiskovalcem in njihovim željam. Od rostnodnevnih praznovanj do teambuildingov in fatovščin ali dekliščin.

ROJSTNI DNEVI

praznujete zabavno, sproščeno in ustvarjlano

Vaše najmlajše bomo animirali z kreativnimi vsebinami oblikovanja gline in poslikave polproduktov, vse kar bo nastalo bodo udeleženci ponesli domov in veselo uporabljali. 

TEAMBUILDING

da boste podkrepili in združili moči na kreativen način

Da boste lažje kos novim skupnim izzivom in da boste učvrstili svoje ekipno delo, smo vam pripravili zabavne ustvarjalne izzive in sproščeno animacijo vašega druženja 

FANTOVŠČINE & DEKLIŠČINE

veselo in zabavno ustvarjanje v družbi prijateljev

Pripravite svojim najbližjim prijetno popotnico za življenje v dvoje ter bodočima mladoporočencema izdeljate zabavne in uporabne izdelke.

BARVNI ODTISI 

naj ostane spomin na otroška leta za zmeraj vžgan v keramiko po vaši izbiri

Pripeljite svoje najmlajše in na preprost način skupaj z našo pomočjo izdelajte svojevrstno darilo ali za zmeraj zaznamujte nepozabno odraščanje svojih najdražjih.

POLETNE DELAVNICE

Za tiste, ki si želite animiranega ustvarjanja, smo oblikovali pakete delavnic z različnimi vsebinami. Tako za počitniško otroško varstvo kot večerne delavnice je potrebna predhodna prijava na info@apok.si

Otroško počitniško varstvo

za osnovnošolske otroke

Počitnišo varstvo poteka med poletnimi počitnicami od 7:30 do 15:30 in od ponedeljka do petka.

Razpoložljivi termini so v juliju in avgustu 2019

cena:
35 eur / dan
150 eur / teden

Ročno oblikovanje in poslikava gline

Vsak torek ob 18h

Ročno oblikovanje sveže gline in barvanje izdelka z engobami poteka vsak torek med 18:00 in 19:30.

Cena znaša 18eur in vključuje:

- 2kg gline
- neomejeno količino barv
- prvo žganje izdelka
- glaziranje
- glazurno žganje izdelka

Poslikava namizne keramike

Vsak četrtek ob 18h

Poslikava pripravljenih keramičnih izdelkov za pripravo in postrežbo hrane poteka vsak četrtek med 18:00 in 19:30.

Cena znaša 18eur in vključuje:

- poljubno izbiro polproduktov do vrednosti 18eur
- neomejeno količino podglazurnih barv
- glaziranje izdelka
- glazurno žganje izdelka

Tečaj lončarjenja

Vsako sredo ob 18h

Intenzivni tečaj lončarjenja poteka vsako sredo od 18:00 do 19:30
z največ dvema udeležencema.

Cena znaša 40eur/osebo in vključuje vse potrebno za izvedbo in dokončanje izdelkov.

PO NAROČILU

Z veseljem bomo ugodili vašim individualnim željam in po potrebi izvedli tako oblikovanje kakor tudi poslikavo. Privoščite si lahko unikatno oblikovanje ali poslikavo keramike, ki vam lahko služi kot izvirno darilo ali pa izdelek uporabljate sami. Poskrbimo lahko tudi za serijsko dekoracijo izbranih polproduktov v večjih nakladah in s tem omogočimo izvedbo izvirnih poslovnih daril. 

UNIKATNO OBLIKOVANJE KERAMIKE

Lončarstvo in različne tehnike ročnega oblikovanja omogočajo pester nabor možnosti unikatnih izdelkov. Zaupajte nam svoje želje in skupaj bomo poiskali možne rešitve.

UNIKATNA POSLIKAVA KERAMIKE

Izberete si lahko poljuben polizdelek in nam opišete kaj bi želili imeti naslikano. Izvedli bomo unikatno ročno poslikavo vašega motiva po grafični predlogi ali dogovoru. 

POSLOVNA DARILA

S serijsko dekoracijo izbranih produktov vam lahko vaš logotip ali slogan, kakor tudi ostalo vsebino, trajno nanesemo na končane keramične izdelke, ki lahko služijo kot poslovna ali promocijska darila.